close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

DecoLino két soros, előlapos ezüst alumínium karnis 180-200 cm-ig

Egységár:
15 288 Ft/db

Kétpályás, mennyezetre és falra is szerelhető, kifejezetten stabil alumínium sín, melynek 4 cm széles, fix előlapja van.

Nyolcféle színben elérhető.

A karnisokat egyedi méretre gyártjuk.

Kérjük adja meg a pontos sínméretet (180 és 200 cm között) az alul rendelkezésre álló mezőben.

Amennyiben ennél rövidebb vagy hosszab sínre van szüksége, kérjük válasszon másik méretű terméket.

Kérjük itt adja meg a karnis pontos méretét. Tipp: Amennyiben két fal közé, vagy kávába rakná a sínt, érdemes annak tervezett helyén mérni!

A szerkezetek gyárilag elő vannak furatozva. Amennyiben nem kéri a furatozást, kérem itt jelezze. Egyéb, a termékkel kapcsolatos kérését is itt fogalmazhatja meg.

Szállítási idő
2022.12.12
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
A karnisszett tartalma

A készre szerelt szerkezetek gyárilag elő vannak furatozva és tartalmazzák a rögzítéshez szükséges csavarokat és tipliket, valamint a függöny felhelyezéséhez szükséges csúszkákat és horgokat is.

Ha nem kéri a furatozást, kérem jelezze a fenti "Megjegyzés" mezőben. A termékkel kapcsolatos egyéb kérését is itt fogalmazhatja meg.

Amennyiben az ablak fölé szeretné rögzíteni a karnist, kérem válasszon a fenti legördülő menüből sarokvasat. Ezek a gyártás során felszerelésre kerülnek.

A DecoLino karnisokhoz a "Kiegészítő termékek" menüpont alatt egy praktikus elhúzószerkezet is rendelhető, melyet nagy belmagasság, ill. nagyobb súlyú anyagok esetén ajálunk.