close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

Mini Zebra Sávroló 72,5 x 150 cm, 724 Classic, hamuszürke

Egységár:
9 305 Ft/db

A sávroló szerepkörét tekintve leginkább a redőnyéhez hasonlítható, mivel az árnyékolás mértéke és az átláthatóság szabályozható vele. Költséghatékony alternatíva, bár nem képes a helyiség teljes besötétítéséré.

UV álló poliészter anyagból készül, mely könnyen tisztítható, nem fakul és ezért sokáig megőrzi szépségét. 

Könnyen, közvetlenül az ablakkeretre rögzíthető, praktikus és modern árnyékoló/sötétítő megoldás. A kezelő helye tetszőlegesen választható. 

Különböző színekben és méretekben elérhető.

Figyelem! A megadott szélességi méret a vászon szélességére vonatkozik, ettől a szerkezet 4 cm-rel szélesebb!

Továbbá: A webshopban szereplő fotók és a termék valós színe között esetenként minimális eltérés tapasztalható!

A rolókhoz rendelhető kiegészítő szettet itt találja.

Erre a méretre legyen lekeskenyítve a rolóvászon (cm):

Szállítási idő
2023.04.07
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Szerelés

A rolót ablakszárnyra való rögzítésre tervezték. Ezen felül falra, ill. mennyezetre is rögzíthetőek egy fúró és némi barkácstehetség segítségével. Az ilyen módon rögzített rolókra azonban a garancia elveszik, ezért nem is áll módunkban erre bővebben kitérni.

A kezelőszerkezet húzási oldala a beépítés közben kiválasztható. Nincs különbség a jobb és a bal oldali működtetés között.

Először tartsa a rolót az ablakkerethez és döntse el, hogy melyik oldalra szeretné a húzószerkezetet elhelyezni. Érdemes a gyöngylánc helyének az ablakkilincs felöli oldalt választani, mert így nagyobb szögben nyitható az ablak. A másik oldalra a végzáró elem kerül. Ezután egyesével szerelje össze a tartókat, pattintsa bele őket a csiptető elemekbe, majd rögzítse a roló két végéhez.

A tartók két-két elemből állnak. Ezek minden 15-22 mm vastag – így szinte az összes – ablakszárnyra stabil tartást biztosítanak. A rögzítéshez először billentse meg az ablakszárnyat, majd akassza fel a rolót a felső ablakkeretre és eressze le. Ellenőrizze, hogy elég hely marad a kilincs és a roló széle között. Ezután jelölje be a tartóelemek helyét és emelje le a rolót. A jelölésnek megfelelően illessze fel az öntapadós lapocskákat az ablakkeretre, majd húzza le róluk a fóliát. Végül helyezze vissza a rolót a tervezett helyre és nyomja rá a tartókat az öntapadókra. Végül a tartó hátsó elemének bepattintásával a roló rögítésre kerül.

Következő lépésként helyezze be a rolót kifeszítő súlyt és rögzítse azt a két végzáró elemmel. Végül ragassza a gyöngylánc-tartót az ablakkeretre, úgy, hogy a lánc feszes legyen.